Red Skin Potato Salad

red-skin-potato-salad/red-skin-potato-salad.jpg

De oorsprong

Heerlijke salade die eens wat anders is. Knapperig en vullend. Beste resultaat met rode vastkokende aardappelen, maar als die er niet zijn, zijn andere ook prima.

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen.
  2. Kook de eieren. Iets zacht mag.
  3. Leg de ontbijtspek op bakpapier en doe in de oven op 180 graden. Na ongeveer 7-10min is de spek mooi knapperig.
  4. Snij de bleekselderij in smalle plakjes.
  5. Snij de gekookte eieren in stukje, mag best grof.
  6. Breek of snij de ontbijtspek in stukjes.
  7. Meng de mayonaise, ketchup, wijnazijn en mosterd tot een dressing.
  8. Voeg de dressing bij de salade en meng door elkaar. Mogelijk moet je iets meer dressing maken. Het mag smeuïg zijn.
  9. Breng op smaak met peper.