Super Lazy Stokbrood Kaas
De oorsprong
Dit stokbroodrecept, afkomstig uit mijn studententijd, is een favoriet geworden voor snelle ontbijtjes en lunchmomenten. Het is zo gemakkelijk dat het bijna niet telt als koken, maar het resultaat is heerlijk en vullend.
Ingrediënten
- 2 Afbakstokbroden
- 4 plakken Kaas
- 4 plakken Ontbijtspek
- 8 plakken Salami
- 1 Sjalot
- Snufje Italiaanse kruiden
- Ketchup
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op de temperatuur voor de stokbroden.
- Halveer de stokbroden en leg ze op het ovenrooster.
- Beleg de stokbroodhelften rijkelijk met plakken kaas, salami en ontbijtspek.
- Snipper de sjalot zo fijn mogelijk.
- Spuit een sliertje ketchup over de hele lengte van het belegde brood.
- Verdeel de gesnipperde sjalot gelijkmatig over het brood en bestrooi met een snufje Italiaanse kruiden.
- Bak het brood in de oven tot het mooi goudbruin en knapperig is.