Indiase BBQ Garnalen

shrimps-mango/shrimps-1.jpeg

De oorsprong

Ik maak deze garnalen zelden op dezelfde manier, varianten genoeg. Deze zijn iets meer Indiaas door de kerrie. \ Ik noem hier viskruiden, het kan ook schampikruiden zijn of iets dergelijks. Meestal een mengsel van dille, selerie, peterselie. Kijk vooral wat je hebt.

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Pers of hak de knoflook fijn.
  2. Meng de viskruiden, knoflook en garnalen royaal met olijfolie. Laat dit mengsel minimaal 30 minuten tot enkele uren rusten in de koelkast.
  3. Bereid de barbecue voor op direct grillen.
  4. Snijd de citroen in partjes.
  5. Rijg aan een prikker eerst een partje citroen en dan 2 garnalen.
  6. Grill de garnalen boven de hete kolen gedurende 4-5 minuten, tot ze mooi gaar en niet meer glazig zijn.